четвъртък, 12 юли 2007 г.

Купих си колело

Логиката на възрастта ми казва, че е време да си купя или по-така кола или някой "харли лайк" мотор. Аз пък си купих .. колело.
Привдно няма логика. Имам си кола, карах около 3г мотори и сега си имам приятна за каране кола а да взема да си купя колело.

За мен обаче логиката е желязна. Мразя да карам кола в София. Простащината на пътя освен, че ме изнервя ме и натоварва. При положение, че в момента работя на около 3км от къщи предпочитам да идвам без кола - пътя е през тиха част на Младост 1. Така съвсем естествено се получи да си купя колело.

След като последното двуколесно возило, което съм карал беше средно мощен мотор (колкото жигула) усещането е странно, но в никакъв случай не неприятно. Освен всичко друго ми се струва (сигурно лъжливо), че е много, много по-безопасно. Все пак да не дърпам дявола за опашката. Ще поживеем - ще видим дали ходенето с колело на работа ще се превърне в традиция. За сега откривам, че съм избуил само една екстра - слушането на музика. Опитах, да слушам музика със слушалки и колите започнаха да изникват съвсем незабелязано.

А ето го и колелото. Не знам колко време ще е актуален линка.